Bodø Glimt Førr Evig : Ta Action Now og unngÃ¥ brann / Bodø/Glimt - Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig.

Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Et levende idrettslag er viktig for levende . Buy this design or create your own original keep calm . Havet førr evig, glimt førr evig! I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne .

Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Bjørkan storfornøyd med seieren / Bodø/Glimt
Bjørkan storfornøyd med seieren / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Havet førr evig, glimt førr evig! Og vi ælska det vi ser. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Ka vi sku gjort uten havet?

Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull.

Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Et levende idrettslag er viktig for levende . Buy this design or create your own original keep calm . I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Og vi ælska det vi ser. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Havet førr evig, glimt førr evig! Ka vi sku gjort uten havet?

Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Et levende idrettslag er viktig for levende . Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt:

Og vi ælska det vi ser. Cermaq / Bodø/Glimt
Cermaq / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Buy this design or create your own original keep calm . I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Ka vi sku gjort uten havet? Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Og vi ælska det vi ser. Havet førr evig, glimt førr evig! Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt:

Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt:

Ka vi sku gjort uten havet? Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Og vi ælska det vi ser. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Et levende idrettslag er viktig for levende . Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Buy this design or create your own original keep calm . Havet førr evig, glimt førr evig! Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt.

Buy this design or create your own original keep calm . Og vi ælska det vi ser. Et levende idrettslag er viktig for levende . Havet førr evig, glimt førr evig! Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull.

Havet førr evig, glimt førr evig! Victor Okoh Boniface / Bodø/Glimt
Victor Okoh Boniface / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Buy this design or create your own original keep calm . Havet førr evig, glimt førr evig! I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Ka vi sku gjort uten havet? Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt.

Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: .

Havet førr evig, glimt førr evig! Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Buy this design or create your own original keep calm . Et levende idrettslag er viktig for levende . Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Og vi ælska det vi ser. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Ka vi sku gjort uten havet? I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt:

Bodø Glimt Førr Evig : Ta Action Now og unngÃ¥ brann / Bodø/Glimt - Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig.. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Og vi ælska det vi ser. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Et levende idrettslag er viktig for levende .

Havet førr evig, glimt førr evig! bodø/glimt. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: